DONACIJA PARAMONTU

Komercijalna banka a.d. Budva 15. maja 2015. godine otvorila je svoju novu filijalu u Podgorici, na adresi Bulevar Svetog Petra Cetinjskog (pored kafea Alpe bar). 

Ceromonija otvaranja je održana ispred novootvorene filijale, a tom prilikom su predstavnici Banke uručili donaciju Košarkaškom klubu OSI ,,Paramont” u iznosu od 1000 eura. 

Naš istaknuti paraolimpijac Radmilo Baranin i predsjednik kluba OSI ,,Paramont” Vladan Nikolić, obraćajući se prisutnima, prilikom dodjele donacije, istakli su da su donacije i svaka vrsta pomoći sportskim klubovima osoba sa invaliditetom i samim sportistima, od izuzetnog značaja za razvoj paraolimpijskog sporta i dalji rad Kluba.

Iako je društveno odgovorno poslovanje termin koji ne poznaju privedna društva sa ovih područja, čak i velike domaće i multinacionalne kompanije, predstavnici Komercijalne banke a.d. Budva, ovim gestom, pokazali su da su jedni od rijetkih koji pridaju veliki značaj upravo društveno odgovornom poslovanju.

Predstavnici Komercijalne banke a.d. Budva obećali su da će i ubuduće pomagati sportiste i sport osoba sa invaliditetom.

 

Related posts