Savez udruženja paraplegičara Crne Gore i Udruženje paraplegičara Podgorica predstavili su projektne aktivnosti i učestvovali u kulturnom programu podgoričkog proljećnog pazara

Predstavnici Saveza udruženja paraplegičara Crne Gore i Udruženja paraplegičara Podgorica učestvovali su na podgoričkom proljećnom pazaru, koji je trajao od 7. do 21. maja.

Naši predstavnici su posjetiocima pazara približili misiju i ciljeve NVO Saveza i Udruženja paraplegičara Podgorica, predstavljajući aktivnosti organizacija, kao i projekte na kojima radimo. Pored toga, dijeljen je promotivni materijal – flajer koji je izrađen u sklopu projekta “Radnom praksom lica sa invaliditetom do smanjenja diskriminacije u oblasti zapošljavanja”, koji je finansijski podržan od Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

Svi zaposleni na pomenutom projektu bili su aktivni učesnici ovog događaja. Posebno izdvajamo Duška Lazovića, koji je svojim nastupom obogatio muzički kulturni program. Publici se predstavio sa dvije pjesme koje su bile prihvaćene sa velikim oduševljenjem, doprinoseći sveukupnom pozitivnom raspoloženju na pazaru.

Osim kreativnih rukotvorina, na pazaru smo prikazali i crteže “STRIP i OSI” koji su posebno privukli pažnju mlađih posetilaca.

Učešće na podgoričkom proljećnom pazaru bila je sjajna prilika za umrežavanje, razmenu ideja i promovisanje naših inicijativa, projekata i svakodnevnih aktivnosti koji doprinose promociji i inkluzii lica sa invaliditetom.

Zahvaljujemo se organizatorima pazara koji su nam omogućili da po prvi put budemo učesnici ove vrste događaja. Nadamo se da ćemo i ubuduće imati priliku da učestvujemo na sličnim manifestacijama i ponovo budemo dio ovakvog inspirativnog okruženja.

.

Related posts