UDRUŽENJE PARAPLEGIČARA CETINJE – PROJEKAT ,,KREATIVNOŠĆU DO POSLA”

PROJEKAT ,,KREATIVNOŠĆU DO POSLA”

Udruženje paraplegičara Cetinje, realizovalo je drugu fazu projekta ,,Kreativnnošću do posla’’, odobrenim od Komisije Vlade Crne Gore za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću za 2014 godinu, ,,Osnove i principi grafičkog dizajna– Prepress’’. Predavač na ovom projektu je bio Petar Kovačević, Art Director u agenciji AMC Communications.

Obuku su pohađali: Nada Vuković, Dejan Tmušić, Nikoleta Pravilović, Ivana Janković, Lidija Borilović i Milena Rudović.

Sljedeća aktivnost koja će biti organizovana je: štampanje brošure, kao i organizovanje okruglog stola na kojem će polaznicima biti uručene diplome. Dodjela diploma će se organizovati na Ivanovim koritima, koja je osmišljena kao jednodnevni izlet.

POSJETA MINISTARKE RADA I SOCIJALNOG STARANJA

Ministarka g-đa Zorica Kovačević, dana 12. 06. 2015 godine, posjetila je Udruženje paraplegičara Cetinje. Tema sastanka je bila položaj članova Udruženja, sa posebnim akcentom na tri mlađe članice. Na sastanku je bilo riječi o stipendiranju i plaćanju prevoza u oblasti obrazovanja članica, mogućnosti zapošljavanja, kao i izrada podizne platforme za stanovanje iz oblasti slobodnog kratanja.

Udruženje je dobilo uvjeravanja od g-đe Kovačević da će Ministarstvo rada i socijalnog staranja učiniti sve što je u njihovoj nadležnosti da se riješe problemi ovih madih ljudi.

Posjetu Ministarke Zorice Kovačević doživljavamo kao veliko priznanje radu našeg Udruženja.

Predsjednik

Dejan Tmušić

BROŠURA.pdf

POSTER.pdf

 

Related posts