Održana radionica NLP za osnaživanje nezaposlenih lica sa invaliditetom!

Uspješno realizovana radionica NLP u okviru projekta “Radnom praksom lica sa invaliditetom do smanjenja diskriminacije u oblasti zapošljavanja.” Ovaj projekat ostvaren je uz finansijsku podršku Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, sprovodimo ga u partnerstvu sa Udruženjem paraplegičara Podgorica.

Radionica je bila posvećena principima Neuro-lingvističkog programiranja (NLP), snažnom alatu za unapređenje komunikacije, postavljanje ciljeva i razvoj samopouzdanja. Učesnici su imali priliku istražiti tehnike koje će im pomoći u prevazilaženju izazova i razvoju ključnih vještina za buduće zaposlenje.

Polaznici radionice su izrazili zajedničku želju za ličnim i profesionalnim razvojem. Ova petodnevna radionica pružila im je priliku da zajedno rade na jačanju svojih sposobnosti i podstakne ih da vjeruju u sopstveni potencijal.

Radionicu je s uspjehom vodila Danka Pješčić-Ćetković, predavač sa značajnim iskustvom u vođenju obuka i radionica na temu NLP. Danka je svojim entuzijazmom i znanjem inspirisala polaznike, pomažući im da prepoznaju svoje snage i prevaziđu prepreke na putu ka ličnom i profesionalnom uspjehu.

Danka Pješčić-Ćetković je svojim predavačkim vještinama i praktičnim iskustvom doprinijela dinamici i korisnosti ove radionice. Njena posvećenost i stručnost ključni su faktori u stvaranju podržavajuće atmosfere, omogućavajući polaznicima da aktivno učestvuju i primijene naučeno u praksi.

Uspješno nastavljamo realizaciju projekta u cilju smanjenja diskriminacije u oblasti zapošljavanja i bolje mogućnosti za sve ka inkluzivnijoj budućnosti!

#NLP #Inkluzija #Radionica #Osnaživanje #Zapošljavanje

Related posts