“Kreiramo mogućnosti: Obuka za osobe sa invaliditetom u administraciji društvenih mreža”

U prostorijama Saveza udruženja paraplegičara Crne Gore sprovodimo obuku Administrator društvenih mreža koja je dio aktivnosti projekta “Radnom praksom lica sa invaliditetom do smanjenja diskriminacije u oblasti zapošljavanja”, koji je finansijski podržan od Zavoda za zapošljavanje Crne Gore a sprovodimo ga u partnerstvu sa Udruženjem paraplegičara Podgorica.

Održavanje društvenih mreža postalo je ključno zanimanje u današnjem digitalnom dobu, pomenuta obuka će doprinijeti da polaznici koji su uključeni u projektu steknu relevantna znanja i vještine iz ove oblasti. Ova dvomjesečna obuka učesnicima pružiće mogućnost da se usmjere ka perspektivnim karijerama u oblasti administracije društvenih mreža.

Obuku vodi Majde Čekić, mlada i iskusna predavačica koja posjeduje bogato znanje i vještine potrebne za prenos informacija iz oblasti društvenih mreža. Majda takođe ima izuzetno iskustvo u vođenju treninga i obuka, obezbeđujući da polaznici steknu praktična znanja koja će im pomoći u efikasnom obavljanju zaduženja administracije društvenih mreža.

Tokom ovog dvomjesečnog programa, polaznici će imati priliku da se upuste u raznolike aspekte administratorskih dužnosti na društvenim mrežama. Teme koje će biti obuhvaćene uključuju upravljanje profilima, kreiranje i planiranje sadržaja, analizu podataka i statistika, kao i razumevanje značaja oglašavanja na društvenim mrežama.

Ove vrste aktivnosti predstavljaju vid posvećenosti inkluziji i podršci osobama sa invaliditetom u oblasti zapošljavanja, pružajući im priliku da razviju svoje vještine i pridruže se tržištu rada. Verujemo da će ovaj program doprineti njihovom ličnom i profesionalnom razvoju, otvarajući im vrata ka novim mogućnostima i izazovima.

Radujemo se zajedničkom putovanju ka uspjehu i novim horizontima karijere.

Related posts