Održana konferencija za medije povodom najave revije frizura i šminke

U Podgorici, u šoping centru Mall of Montenegro, 2.11.2017. godine,  održana je konferencija za medije povodom najave revije frizura i šminke.

Na Konferenciji: Nataša Borović, Savez udruženja paraplegičara Crne Gore, Zoran Vukčević, Kuća mode i ljepote ,,Zoran’’ i Dražen Brajović i Jelena Laketić, Mall of Montenegro, najavili su reviju frizura i šminke, koja će se održati u nedjelju, 5. novembra 2017. godine, u 20 časova, na drugom spratu šoping centra Mall of Montenegro.

Revija frizura i šminke jedna je od aktivnosti projekta „Moje znanje – moja vještina – moj posao“, koji realizuju Savez udruženja paraplegičara Crne Gore i Kuća mode i ljepote „Zoran”. Projekat sufinansira Zavod za zapošljavanje Crne Gore, u okviru programa: ,,Profesionalna rehabilitacija, aktivna politika zapošljavanja i zapošljavanje lica sa invaliditetom” 2016. godine.

U okviru ovog projekta osmoro osoba sa invaliditetom je, prvo, prošlo obuku (četiri osobe za frizerku i kozmetičarku i četiri osobe za vođenje administrativnih poslova i postavljanje informacija na veb stranici) kod dva poslodavca: Kuća mode i ljepote „Zoran” i Savez udruženja paraplegičara Crne Gore, a nakon toga su se kod istih i zaposlili.

Na reviji, osobe sa invaliditetom koje su prošle obuku za frizerke i kozmetičarke, pokazaće svoje umijeće prilikom pravljenja frizura i šminkanja. Pored toga,  osobe sa invaliditetom će biti modeli frizerima iz Kuće mode i ljepote ,,Zoran”. Muzički gost će biti Marija Božović.

Više informacija o projektu ,,Moje znanje – moja vještina – moj posao’’ se nalazi u brošuri.  ​

[dg columns=”1” attachment_pg=”false” paginate=”true” ids=”1560”]

Related posts